tutors.ro

PĂRERI SERVICII tutors.ro
Calificativ total tutors.ro :

1,0
Rated 1,0 out of 5
1,0 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible100%

ADAUGĂ PĂREREA / OPINIA TA – tutors.ro:

TUTORS STUDY SRL

TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL), CIF 45559151

GRUPUL administrat de Neață Valentin Adrian si Chebac Adina.
lucrare-licenta.eu
ElaborareProiecte.ro
tutors.ro

Pentru detalii suplimentare privind GRUPUL NEATA + CHEBAC click aici!

Opinia mea despre lucrare-licenta.eu și entitățile asociate, precum și despre administratorii lor, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, este extrem de negativă. Furnizarea de servicii care implică elaborarea de lucrări de licență și proiecte academice într-un mod care subminează integritatea academică și profesională este inacceptabilă și neetică.

Acest gen de practici, în care se furnizează lucrări academice plagiate sau elaborate în mod neetic, nu numai că prejudiciază procesul de învățare și dezvoltare a studenților, dar subminează încrederea în valoarea educației superioare și a diplomelor universitare. Ele pot avea, de asemenea, consecințe grave asupra viitorului academic și profesional al celor care aleg să apeleze la astfel de servicii.

Încurajez cu tărie studenții să își respecte angajamentele academice, să evite asemenea practici neetice și să aleagă abordări oneste și autentice în procesul lor de învățare. Este esențial ca autoritățile academice și legale să ia măsuri adecvate pentru a combate astfel de activități care subminează integritatea sistemului de învățământ superior și pentru a proteja valorile academice și profesionale.


Păreri / Opinii / Recenzii / Testimoniale/ Feedback/ Comentarii/ Impresii AUTENTICE, SINCERE, provenite de la CLIENȚI REALI, pentru serviciile oferite de tutors.ro
PĂRERI DE ÎNCREDERE, CONFORME CU REALITATEA, de la clienții tutors.ro

TUTORS STUDY

Rated 1,0 out of 5

Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, reprezentanții CREATIV TRD SRL și TUTORS STUDY SRL, au deținut, în mod remarcabil, prima poziție în motorul de căutare Google, cu site-ul lucrare-licenta.eu, începând din anul 2014 și până în luna decembrie a anului 2023. Această realizare i-a plasat în postura de a fi cei mai semnificativi furnizori de lucrări de licență și doctorat plagiate din România.

Pe parcursul acestei perioade, platformele enumerate mai jos au fost în centrul acestui amplu lanț de distribuție a lucrărilor academice plagiata:

Tutors.ro

Lucrare-Licenta.eu

ElaborareProiecte.ro

LucrariDeLicenta.ro

DisertatiiLaComanda.ro

DoctoratOnline.ro

LucrariStiintifice.ro

EducatieSuperioara.ro

AcademicHelp.ro

LucrariMaster.ro

DisertatiiOnline.eu

SuportAcademic.eu

TezaDeDoctorat.ro

ScriitoriAcademici.com

ProDissertatii.com

SoluțiiPentruLucrariDeCercetare.com

AsistențaLaAbsolvire.com

HubulScrierilorAcademice.com

AjutorPentruLucrari.com

ScriitoriAcademici.net

Este important de subliniat că, pe parcursul perioadei menționate (2014-2023), aceștia au reprezentat cea mai activă și influentă prezență pe piața lucrărilor de licență și doctorat plagiate din România.

Cu toate acestea, în luna decembrie a anului 2023, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina au luat decizia de a închide ultimele două site-uri, Lucrare-Licenta.eu și ElaborareProiecte.ro, luând cu ei fondurile clienților și plățile destinate redactorilor. În prezent, aceștia au ales să își continue activitatea de vânzare de lucrări academice de licență, disertație și doctorat plagiate pe platforma tutors.ro, sub forma unor „servicii de meditații” și „pregătire pentru promovarea examenelor”. Această decizie a ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la etica și integritatea lor în domeniul academic.

TUTORS STUDY

Neață Valentin Adrian și Chebac Adina

Rated 1,0 out of 5

Opinia mea despre activitățile desfășurate de lucrare-licenta.eu și entitățile asociate, administrate de Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, este foarte negativă. Aceste entități par să ofere servicii care implică elaborarea de proiecte și lucrări de licență, dar, în unele cazuri, pot opera într-un mod care subminează integritatea academică și etica educațională.

Furnizarea de lucrări academice care implică plagiat sau încălcarea regulilor academice este inacceptabilă și ar trebui condamnată în termeni fermi. Astfel de practici pot afecta grav încrederea în sistemul de învățământ și pot crea un dezavantaj pentru studenții care se străduiesc să obțină calificările lor pe cale onestă și meritocratică.

Îndemn studenții să evite cu fermitate orice astfel de servicii care încurajează practici academice neetice și să caute întotdeauna să-și îndeplinească cerințele academice într-un mod corect și etic. Respectarea regulilor și a valorilor academice este esențială pentru dezvoltarea personală și profesională a fiecărui individ, și ar trebui să fie prioritară în toate domeniile educației.

Neață Valentin Adrian și Chebac Adina

Sa nu apelati la tutors.ro. Sunt tepari vechi pe piata!

Rated 1,0 out of 5

Sa nu apelati la tutors.ro.

Sunt tepari vechi pe piata!

tutors.ro este teapa! Inseala elevi si studenti!

Gruia

Nu recomand tutors.ro

Rated 1,0 out of 5

Fugiti de acest site!

tutors.ro este teapa!

Sorin

tutors.ro este o mare teapa!

Rated 1,0 out of 5

Am luat teapa de 900 lei. Cei mai mari tepari cei de la tutors.ro!

Alina G.