elaborareproiecte.ro

PĂRERI SERVICII elaborareproiecte.ro
Calificativ total elaborareproiecte.ro :

1,0
Rated 1,0 out of 5
1,0 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible100%

ADAUGĂ PĂREREA / OPINIA TA elaborareproiecte.ro:

GRUPUL administrat de Neață Valentin Adrian si Chebac Adina.
lucrare-licenta.eu
ElaborareProiecte.ro
tutors.ro

Pentru detalii suplimentare privind GRUPUL NEATA + CHEBAC click aici!

Opinia mea cu privire la activitățile și entitățile menționate (lucrare-licenta.eu, CREATIV TRD SRL, TUTORS STUDY SRL, CHEBAC ADINA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ și NEAŢĂ ADRIAN-VALENTIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ) este extrem de negativă. Implicarea acestor entități și persoane în furnizarea de servicii academice care par să includă elaborarea de lucrări de licență și proiecte, poate avea un impact profund negativ asupra integrității academice și a valorii diplomei universitare.

Dacă activitățile desfășurate de aceste entități se bazează pe plagiat sau încalcă regulamentele academice, acest lucru este inacceptabil și condamnabil. Este esențial ca studenții să se angajeze în procesul lor de învățare cu onestitate și să evite orice implicare cu astfel de servicii care promovează practici neetice în domeniul academic.

În plus, entitățile care oferă astfel de servicii ar trebui să fie investigate de către autoritățile competente și, dacă se dovedește că încalcă legea sau regulamentele academice, să fie sancționate corespunzător. Respectarea integrității academice este esențială pentru asigurarea valorii diplomei universitare și pentru menținerea încrederii publicului în instituțiile de învățământ superior.

Încurajez studenții să evite orice formă de tricherie academică și să își asume responsabilitatea pentru propria lor învățare. Este mai important să dobândim cunoștințe și abilități reale, decât să căutăm soluțări rapide și neetice pentru sarcinile academice.


Păreri / Opinii / Recenzii / Testimoniale/ Feedback/ Comentarii/ Impresii AUTENTICE, SINCERE, provenite de la CLIENȚI REALI, pentru serviciile oferite de elaborareproiecte.ro
PĂRERI DE ÎNCREDERE, CONFORME CU REALITATEA, de la clienții elaborareproiecte.ro

CREATIV TRD SRL

Rated 1,0 out of 5

Într-un interval extins, care se întinde de la anul 2014 până în luna decembrie a anului 2023, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, sub umbrela companiilor lor CREATIV TRD SRL și TUTORS STUDY SRL, au deținut o poziție dominatoare pe piața lucrărilor de licență și doctorat plagiate din România. Cu website-ul lor emblematic, lucrare-licenta.eu, au reușit să se claseze în topul căutărilor Google, devenind astfel cea mai importantă și influentă entitate în acest domeniu.

Lista cuprinzătoare a platformelor controlate de acești operatori ai plagiatului a crescut în timp și include nume precum Tutors.ro, ElaborareProiecte.ro, LucrariDeLicenta.ro, DisertatiiLaComanda.ro, DoctoratOnline.ro, LucrariStiintifice.ro, EducatieSuperioara.ro, AcademicHelp.ro, LucrariMaster.ro, DisertatiiOnline.eu, SuportAcademic.eu, TezaDeDoctorat.ro, ScriitoriAcademici.com, ProDissertatii.com, SoluțiiPentruLucrariDeCercetare.com, AsistențaLaAbsolvire.com, HubulScrierilorAcademice.com, AjutorPentruLucrari.com și ScriitoriAcademici.net. Această rețea vastă de website-uri a furnizat o gamă extinsă de servicii pentru cei care căutau lucrări academice plagiate.

Cu certitudine, în perioada menționată, acești indivizi au reprezentat cel mai activ, influent și relevant jucător în piața lucrărilor de licență și doctorat plagiate din România. Cu toate acestea, în decembrie 2023, au luat o decizie bruscă și controversată, închizând cele două site-uri principale, Lucrare-Licenta.eu și ElaborareProiecte.ro. Acest gest a avut un impact devastator asupra clienților și redactorilor implicați, deoarece au dispărut împreună cu banii acestora.

Cu toate acestea, ceea ce este și mai notabil este că, în ciuda închiderii site-urilor lor anterioare, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina au ales să-și continue activitatea în sfera vânzării de lucrări academice de licență, disertație și doctorat plagiate, adaptându-și abordarea prin intermediul platformei Tutors.ro. Aceasta este prezentată acum sub forma unui serviciu de „meditații” și „pregătire pentru promovarea examenelor”, încălcând astfel cu nonșalanță normele academice și etica profesională.

Este esențial ca comunitatea academică și autoritățile competente să fie conștiente de această continuare a activității ilegale și să ia măsuri corespunzătoare pentru a proteja integritatea și onoarea învățământului superior din România.

CREATIV TRD SRL

Neață Valentin Adrian și Chebac Adina

Rated 1,0 out of 5

Opinia mea despre activitățile și entitățile menționate, precum lucrare-licenta.eu și administratorii acestora, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, este profund negativă. Furnizarea de servicii academice care implică plagiat sau alte practici neetice în elaborarea lucrărilor de licență sau a proiectelor este inacceptabilă și compromite integritatea academică.

Acest gen de afaceri poate submina încrederea în sistemul educațional și poate dezavantaja studenții care încearcă să obțină o educație onestă și meritocratică. Încurajarea plagiatului sau a încălcării regulilor academice nu numai că este dăunătoare pentru studenți, ci și pentru imaginea educației superioare în general.

Este important ca studenții să evite astfel de servicii și să se concentreze pe dezvoltarea propriilor abilități și cunoștințe în mod onest și etic. De asemenea, instituțiile academice și autoritățile trebuie să ia măsuri pentru a combate astfel de practici și pentru a asigura un mediu academic corect și integru. În învățământul superior, integritatea academică ar trebui să fie o prioritate, iar practicile neetice ar trebui să fie condamnate și sancționate corespunzător.

Neață Valentin Adrian și Chebac Adina

elaborareproiecte.ro este teapa. Nu recomand

Rated 1,0 out of 5

elaborareproiecte.ro este o teapa nesimtita. Nu recomand asemenea site!

Cosmina

Nu recomand. Teapa si plagiat!

Rated 1,0 out of 5

Am decis să colaborez cu ei pentru a-mi ajuta cu lucrarea de licență, dar am fost profund dezamăgit. Plagiatul era evident în fiecare pagină a lucrării mele, iar conținutul era atât de slab încât nu puteam să o susțin academic. Este dezamăgitor că astfel de servicii continuă să existe și să păcălească studenții în căutare de ajutor academic.

Violeta

Am avut o experienta negativa cu elaborareproiecte.ro. Nu recomand

Rated 1,0 out of 5

Am avut încredere în elaborareproiecte.ro pentru a-mi ajuta cu lucrarea de disertație, dar am fost profund dezamăgit de ceea ce am primit. Plagiatul era la ordinea zilei în lucrarea mea, iar conținutul era atât de necorespunzător încât nu puteam să o susțin academic. Este trist că astfel de servicii profită de studenți care doresc cu adevărat să învețe și să obțină rezultate academice autentice.

Carmina